Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eskalacija nakon teksta

Napadnut glavni urednik Makarske Danas: "Samo je doletio, razbio mi je arkadu"

Napad na Ozrena Franića - 1
Napad na Ozrena Franića - 1 Foto: Privatni album
Glavnog urednika portala Makarska Danas Ozrena Franića napao je vlasnik psa nakon što je snimio njegova vučjaka kako obavlja veliku nuždu pokraj djece.

Nakon što je glavni urednik portala Makarska Danas Ozren Franić snimio muškarca čiji je pas obavljao veliku nuždu pokraj djece, napao ga je vlasnik psa.

Kako nam je Franić rekao, znao je da će biti problema nakon što to objavi, ali ne da će baš do te mjere eskalirati.

Napad na Ozrena Franića - 1 Napad na Ozrena Franića - 1 (Foto: Privatni album)

"Reagirao sam na bezobrazluk, on nije bilo tko. Poznat je aktivist i borac za prirodu. Htio sam javnosti pokazati kako se on doista ponaša", rekao nam je Franić, koji ističe da ne zna je li ga muškarac samo ošamario ili udario šakom.

"Samo je doletio, razbio mi je arkadu", prisjeća se Franić napada u Makarskoj u ponedjeljak. Nikada do sada nije se našao u situaciji gdje bi se trebao s nekim potući. Uzvratio mu je udarac, nakon čega je napadač pobjegao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KAZNENA PRIJAVA Pokušaj ubojstva kod Velike Gorice: Gurnuo ga s bicikla i napao nožem

Napad na Ozrena Franića - 1 Napad na Ozrena Franića - 2 (Foto: Privatni album)

Obojica su dobila prijavu, a Franić je cijeli slučaj prijavio i HND-u. "Već neko vrijeme sam čekao kad će me netko od te ekipe napasti", priznaje.

Odgovor policije

"Policijski službenici Policijske postaje Makarska proveli kriminalističko istraživanje događaja od 25. srpnja 2022. u Makarskoj. Utvrđeno je kako je jučer poslijepodne, u Makarskoj na ulici, došlo do sukoba u kojem je 60-godišnjak prvo verbalno, a potom i fizički napao 44-godišnjaka, da bi nakon toga 44-godišnjak nasrnuo na 60-godišnjaka, te je opet došlo do međusobnog naguravanja.

U kriminalističkom istraživanju utvrdili smo postojanje osnovane sumnje da su 60-godišnjak i 44- godišnjak u navedenom događaju na naprijed opisani način ostvarili obilježje prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira radi čega je protiv obojice podnijet Optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu", odgovorili su nam iz policije.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene