Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava na otoku

Vlasnik kuće u Pagu: "Troje je ležalo krvavo na tlu, četvrto je upravo bacao. Žena je vikala ku**in sine"

Vlasnik kuće u Pagu (Foto: DNEVNIK.hr)
Vlasnik kuće u Pagu (Foto: DNEVNIK.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Vlasnik kuće u Pagu (Foto: DNEVNIK.hr) Galerija 1/1 >>
"Počeo sam dozivati majku, a ona je dotrčala dolje i vikala: "Ku**in sine". Nismo ih smjeli dignuti, samo da vidimo jesu svi živi, ja sam uzeo malog od dvije i pol godine, odnio ga kod sebe i pokrio ga dekom", rekao je 85-godišnji Bernard Maričević.

Vlasnik kuće s čijeg je balkona u četvrtak ujutro rastrojeni muškarac (54) bacio četvero malodobne djece rekao je kako je čuo da djeca plaču te da je, kada je sišao pred kuću, sve bilo puno krvi.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Kazao je kako je troje djece već ležalo krvavo na betonu, a četvrto je otac bacao s balkona.

"Počeo sam dozivati majku, a ona je dotrčala dolje i vikala: "Ku**in sine!" Nismo ih smjeli dignuti, samo da vidimo jesu svi živi, ja sam uzeo malog od dvije i pol godine, odnio ga kod sebe i pokrio ga dekom", rekao je 85-godišnji Bernard Maričević.

Dodaje kako je muškarca potom vidio da je sjeo u auto i otišao na policiju.

Rekao je i da s tom obitelji, koja je kod njega živjela u podstanarstvu, nije bilo problema i da su bili dobri podstanari.

"On je imao je dobru plaću samo je poludio za autima. Sad će ovo, sad će ono", kazao je Maričević i dodao kako nikad prije nije čuo da je otac tukao djecu.

Jedna susjeda rekla je da je čula da je obitelj uskoro trebala iseliti iz kuće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene