Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Virovitica: Policija pronašla 7,5 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvije opsežne višednevne akcije djelatnika Policijske uprave virovitičko-podravske ovog vikenda na području općina Suhopolje i Lukač, zapljenjeno je ukupno gotovo 7,5 kilograma droge marihuane, 34 stabljike indijske konoplje i 58 sjemenki iste.

Policajci su, naime, u obiteljskoj kući I.N. (38) na području Suhopolja pronašli 6 kilograma i 420 grama svježe ubrane marihuane i 58 sjemenki te droge. Utvrđeno je kako je indijsku konoplju zasadio u travnju te ju je povremeno obilazio i zalijevao.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Policija navodi kako je I.N. privaljivan za ukupno 36 kaznenih djela, od kojih 17 kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, 14 teških krađa te za nedopušteno držanje vatrenog oružja i eksploziva, prijetnje, iznude, krađe i prikrivanje.

Virovitičko-podravska policija također je nakon višednevnog
operativnog rada u akciji "Zasjeda", u blizini potoka Ođenica na području općine Lukač, pronašla četiri nasada s ukupni 33 stabljike indijske konoplje.

Ondje su zatekli i M.Đ. (28) s dvije PVC vrećice u kojima se
nalazilo 230 grama marihuane. Nakon što su ga legitimirali M.Đ je pokušao pobjeći, ali su ga policajci sustigli i uhitili, nakon čega im je dragovoljno predao još 21 gram marihuane koju je imao kod kuće.

M.Đ. je u protekle dvije godine pet puta prijavljivan zbog kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene