Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nisu ga mogli smiriti

Vir: Pijan se upucavao udanoj ženi pa pretukao sedmoricu muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 22-godišnjak potukao se jučer sa sedmoricom muškaraca u ugostiteljskom objektu na Viru.

Jučer oko 19:00 sati u jednom je ugostiteljskom objektu u Viru izbila tučnjava zbog koje je morala intervenirati i policija. Jedan se mladić iz Vira, naime, upucavao gošći lokala koja je tamo bila sa svojim suprugom kojeg je mladić udario nakon što ga je ovaj upozorio da prestane s 'uletima' njegovoj ženi.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus

>> Masovna tučnjava: U Kaštelima PRETUČENI Poljaci

Nakon toga je, kako doznajemo iz PU zadarske, ugrizao još jednog muškarca, a potom se potukao i s petoricom zaposlenika lokala koji ga nisu mogli smiriti te je na koncu pozvana policija.

Napadač je priveden u policijsku stanicu gdje mu je izmjereno 1,5 promila alkohola u krvi pa je zadržan do otriježnjenja. Izdan mu je prekršajni nalog za narušavanje javnog reda i mira te zabrana pristupa lokalu u kojem je izazvao nered.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene