Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plivao, pa nestao pod vodom

Vinkovci: Pronađen mrtav 50-godišnji plivač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
10 metara od obale, na dubini oko 6 metara, na umjetnom jezeru 'Banja' u Vinkovcima pronađeno je mrtvo tijelo 50-godišnjaka.

Muškarac je jučer oko 19 sati plivao po jezeru, kada je u jednom trenutku nestao pod vodom. Više prisutnih građana tražilo ga je zaranjanjem. Pretraženo je uže i šire područje mjesta događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Poginuli mladići, vozač se BMW-om zabio u stablo? "Znam dečka, nedavno je kupio auto, nikada nije divljao po cesti"

Danas prijepodne područje su pretražili i ronioci SJP Osijek, koji su ga mrtvog pronašli oko 9.45 sati, javila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Mrtvozornik je na mjestu događaja pregledao tijelo utopljenika i konstatirao nenasilnu smrt.

Identitet muškarca, visokog 175 centimetara, je za sada još uvijek nepoznat. Zna se samo da je s područja Vinkovaca. Kako bi se otkrio točan uzrok smrti, na Odjelu patologije Opće bolnice u Vukovaru obavit će se obdukcija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene