Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznene prijave

Vinkovci: Prekinut lanac šverca marihuane iz Srbije u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija je prekinula lanac krijumčarenje droge preko državne granice iz Srbije u Hrvatsku, te preprodaju na području Vinkovaca, ukupno zapljenivši oko 1,3 kilograma marihuane.

Operativnu akciju policija je provodila od kraja ljeta do početka jeseni, a ukupno je bilo šest zapljena marihuane za što je kazneno prijavljeno 11 osoba, priopćeno je danas iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Među jedanaest švercera droge su 36-godišnjak iz Banovaca, 33-godišnjak iz Mirkovaca, te dvojica iz Srbije - 35-godišnjak iz Adaševaca i 32-godišnjak iz Šida.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge

>>Knin: Dileri za preprodaju marihuane koristili dijete

Oni su u najmanje šest navrata, na ilegalan način, preko državne granice iz Srbije u Hrvatsku prenijeli najmanje 5 kilograma marihuane, čija se vrijednost procjenjuje na oko 200.000 kuna, navode iz PU vukovarsko-srijemske.

Ostalih sedam počinitelja zatečeno je pri izvršenju daljnje prodaje.

Ovom akcijom vukovarsko-srijemska policija prekinula je lanac krijumčarenja marihuane preko državne granice koja je bila namijenjena uličnoj preprodaji na području grada Vinkovaca. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene