Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanje otkrilo

Knin: Dileri za preprodaju marihuane koristili dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražujući skupinu dilera, kninska policija otrkila je kako su u više navrata prilikom preprodaje marihuane koristili dijete.

Svi osumnjičeni, izuzev djeteta, su uz kaznene prijave dovedeni u pritvorsku jedinicu šibensko-kninske policije, a o učešću osumnjičenog djeteta bit će izvješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku, objavio je MUP na svojim internetskim stranicama.

Do šokantnog otkrića policija je došla istražujući šest osoba iz Knina te po jednog iz Lastova i Sinja, koje terete za 13 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Pročitajte i ovo U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

>>FOTO Crnogorac u pogrebnom kombiju krijumčario 83 kg marihuane

Navode da je grupa otkrivena nakon što je 8. listopada jedan od osumnjičenih policijskim službenicima 'dragovoljno izručio' manju količinu marihuane.

'Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni tijekom ove godine u više navrata na području Knina prodavali i posredovali u prodaji tvari' pri čemu su koristili dijete, navodi se u službenom izvješću. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene