Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon svađe

Vilama kroz traktorsku kabinu ubo susjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, jutros u 6 sati pritvorskom je nadzorniku PU vukovarsko-srijemske predan 62-godišnjak iz Bobote kod Vukovara.

On je dan ranije, u polju Staro Ljeskovo kod Bobote, za vrijeme dok je traktorom i traktorskim grabljama 72-godišnji Bobotčanin sakupljao sijeno, izašao iz obližnjeg kukuruza i verbalno napao 72-godišnjeg sumještanina s kojim je od ranije u sukobu.

Pročitajte i ovo Ilustracija lakše ozljede Nasilje na sjeveru Hrvatske: Nožem napala 22-godišnjakinju, ima više ubodnih rana i porezotina Ilustracija Strašna tragedija Užas kod Garešnice: Traktor se prevrnuo i pao na muškarca, nije mu bilo spasa

Nakon kraće svađe 62-godišnjak je vilama kroz otvor na traktorskoj kabini, zadao nekoliko plićih ubodnih rana po rukama i nogama 72-godišnjaku, nakon čega se 72-godišnjak traktorom udaljio s polja i zatražio liječničku pomoć.

Pruženom liječničkom pomoći utvrđeno je da je zadobio lakše tjelesne ozlijede. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene