Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naoružan nožem

Manijak nasrnuo na studenticu: Vikao je da će me silovati i ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo stotinjak metara od mjesta brutalnog ubojstva u Zagrebu, u Savskoj ulici, manijak je u nedjelju u 03:00 sata pokušao ubiti i silovati 23-godišnju studenticu.

'Ubit ću te! Silovat ću te!', vikao je manijak dok je s leđa, držeći nož u ruci, zaskočio 23-godišnju studenticu, piše Slobodna Dalmacija. Srećom, prošla je samo s površinskim porezotinama na lijevoj nozi dužine desetak centimetara, te slučaj prijavila policiji. 

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?"

Radi se o muškarcu starom 35 godina, visine oko 190 centimetara, s vidljivim herpesom na usni. Na sebi je imao potkošulju i traperice tamne boje.

'Učila sam do kasno u noć i otišla se malo prošetati. Slušala sam muziku preko mobitela i imala slušalice na ušima. Protrnula sam kad me obuhvatio rukama i počeo vikati da će me ubiti i silovati. Udarila sam ga impulzivno laktom u prsa čim sam vidjela da je nožem krenuo prema trbuhu. Imao je ogavan herpes na usnici', ispričala je napadnuta djevojka.

Oslobodila se i otrčala prema Savskoj ulici. Pretpostavlja da je napadač narkoman, jer je djelovao iscrpljeno, a nije smrdio na alkohol.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene