Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavali kuće

VIDEO U srcu vatre: Ovako je požar kod Sukošana izgledao iz perspektive vatrogasca, stanovnici im u znak zahvalnosti napravili večeru

Aktualno Galerija +0 Požar kod Sukošana Galerija 1/1 >>
Vatrogasci su se, uz velike napore, nekoliko sati borili protiv velikog požara u blizini Sukošana. Bilo je kritično jer je bio u blizini kuća, a oni su nadljudskim naporima spašavali jednu po jednu.

Požar je izbio u subotu oko 14:40 sati na području Sukošana, u mjestu Gornje Raštane. Srećom, 20 vatrogasaca s 10 vozila i tri Canadaira uspjeli su ga lokalizirati oko 17:40 sati.

Pročitajte i ovo Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi Vatrogasci, ilustracija Nastale gužve Požar na zagrebačkom mostu: Zapalio se automobil, vatrogasci izašli na teren

Požar je zahvatio travu, nisko raslinje, makiju i nisku hrastovu šumu. Vatrogasac DVD-a Sukošan rekao je za DNEVNIK.hr da je bilo jako teško jer je gorjelo u blizini kuća.

U videu s Facebook stranice "Vatrogasci - Oni su naši Heroji" pogledajte kako je izgledao požar kojeg su vatrogasci satima gasili. Stanovnici su im nakon napornog dana napravili i večeru u znak zahvalnosti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene