Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno smrskani automobil

Vatrogasci režući lim oslobodili trogodišnjeg dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci su morali rezati lim kako bi došli do trogodišnjeg dječačića zarobljenog u potpuno smrskanom Renault Cliju nakon prometne nesreće koja se dogodila jučer u 10 sati u zagrebačkoj Ilici kod kućnog broja 474.

Osim dječaka, teško su ozlijeđene i njegova majka G.H. (40), vozačica, i M.H. (65), putnica iz Clija. Stravična se nesreća dogodila kada je 46-godišnji vozač N. B. u Renault Meganeu skrenuo lijevo preko pune crte i sudario se s Renault Clijem, koji je dolazio iz suprotnog smjera. Od siline naleta Clio je odbačen te se u desnom prometnom traku sudario s Renault Kangooom koji je vozio A.Č. (34). Teško ozlijeđenim ženama liječnička pomoć pružena je u KB Sestara milosrdnica, a trogodišnjaku u Klinici za dječje bolesti. (VLM Agencija)


Pročitajte i ovo Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene