Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalaz obdukcije

Nalaz obdukcije: Maturantice nisu nasilno utopljene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija tragove nasilja nije pronašla na dvjema maturanticama pronađenima u Dravi. Njihova smrt nastupila je utapanjem.

'Obdukcijom je utvrđeno da je smrt kod djevojki nastupila utapanjem te da na tijelima nema znakova nasilja', rekla nam je glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić. Policija će nastaviti s vještačenjima i daljnjim kriminalističkim istraživanjima, no Kolarić je istaknula kako dosad nisu utvrđeni elementi kaznenog djela te da se radi o samoubojstvu dviju varaždinskih maturantica.

Pročitajte i ovo Ilustracija u pritvoru je Mladić (24) nožem napao 27-godišnjaka u Varaždinu i teško ga ozlijedio Slika nije dostupna Prebačen u bolnicu Drama u Varaždinu: Prilikom pretrage stana pucao si u glavu

>> Najavile suicid: U Dravi pronađena tijela maturantica

Podsjetimo, djevojke su pohađale srednju Strukovnu školu u Varaždinu, odnosno bile su maturantice. Utvrđeno je kako se radi o M.Ž. (18) i T.K. (18) te da su iz okolnih varaždinskih mjesta. Iako su jučer mediji prenosili da su djevojke najavile samoubojstvo, policija te okolnosti mora još uvijek utvrditi spomenutim radnjama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene