Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđen identitet

Najavile suicid: U Dravi pronađena tijela maturantica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Varaždinu, u starom toku rijeke Drave pronađena su dva tijela. Utvrđen je identitet djevojaka.

Policija je tijekom poslijepodneva utvrdila identitet dviju mladih djevojaka, čija su tijela pronađena u Dravi kod Varaždina. Od strane obitelji, na Odjelu patologije OB Varaždin, izvršeno je prepoznavanje mrtvih tijela kojom prilikom je utvrđeno da se radi o M.Ž. (18) i T.K. (18), izvijestili su iz PU varaždinske.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12) Ilustracija konzumirali amfetamin Skandal u školi: Učenici se drogirali na nastavi, u školu upala policija i privela trojicu

Također, utvrđeno je da su djevojke maturantice srednje Strukovne škole u Varaždinu. Jedna je iz Martijanca, a druga iz Sesveta Ludbreških, rekao je glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu Igor Pavlic. One su jučer u poslijepodnevnim satima zajedno sa društvom slavile 'Dane maturanata'. Nakon završetka proslave oko 22 sata društvo se razišlo, dok su se njih dvije udaljile u smjeru rijeke. Prema do sada prikupljenim informacijama, djevojke najavile samoubojstvo te će se okolnosti događaja utvrditi obdukcijom, vještačenjima i drugim mjerama i radnjama.

Neslužbeno se doznaje sa su uznemirujuću oproštajnu poruku mobilnim internetom postavile na Facebook. Kad se ujutro nisu pojavile u školi, prestrašeni učenici koji su pročitali poruku na Facebooku prijavili su sinoćnja događanja.

Tijela pronašao kanuist

Podsjetimo, jutros oko 9 sati kanuist je javio policiji da ženski leš pluta rijekom Dravom. Policija je izašla na mjesto događaja, a oko 9.40 sati isti kanuist je dojavio policiji da 50-tak metara nizvodno rijekom pluta i drugi leš ženske osobe, izvjestila je jutros Marina Kolarić, glasnogovornica PU varaždinske. Dodala je kako je izvlačenjem trupala utvrđeno da se radi o mlađim ženskim osobama. Tijela nisu dugo bila u vodi, a obdukcijom koju je naredila istražna sutkinja Županijskog suda utvrdit će se uzrok smrti i identitet djevojaka, dodala je.

Neslužbeno doznajemo da je varaždinska policija jučer zaprimila dojavu obitelji o nestanku jedne djevojke, koja se nije vratila kući nakon škole.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene