Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobili lakđe ozljede

Varaždin: Trojica napala policajce i prijetili im smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca koji su u ponedjeljak iza 23 sata, u mjestu Cestica, napali dvojicu policajaca.

Postupajući po dojavi da u jednom ugostiteljskom objektu u mjestu Cestica nekoliko muškaraca napada osoblje objekta dvojica policajaca stiglisu na mjesto događaja i na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u fizičkom obračunu na tlu zatekli 22-godišnjaka i 23-godišnjaka, koji su prethodno sa ostalom dvojicom narušavali javni red i mir.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

>> Policija uhvatila naoružanog pljačkaša benzinske na djelu

Nakon što su se oglušili na zapovijedi da prestanu s tučnjavom policajci su ih uspjeli razdvojiti, no u tom su ih trenutku fizički napali 31-godišnjak koji je izašao iz objekta te 24-godišnjak koji je stajao u blizini, a pridružio im se i 23-godišnjak. Policajci su se uspjeli obraniti te svladati i vezati 31-godišnjaka, dok su se ostala trojica razbježala. Pronađeni su naknadno i privedeni u policijsku postaju. 31-godišnjak je prilikom napada, jednom policajcu prijetio ubojstvom te će se protiv njega, osim za kazneno djelo napada na službenu osobu, podnijeti i kaznena prijava zbog prijetnje.

Trojica napadača, kao i policajci, zadobili su lakše tjelesne ozljede te im je pružena adekvatna medicinska pomoć. Alkotestom je utvrđeno da su napadači bili pod utjecajem alkohola. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene