Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi obdukcija

Teška prometna nesreća kod Varaždina: Pijan automobilom naletio na biciklista i usmrtio ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se u noći na četvrtak dogodila u Leskovcu Topličkom smrtno je stradao 71-godišnji biciklist, javlja policija.

U noći na četvrtak, odmah nakon ponoći, u Leskovcu Topličkom u prometnoj je nesreći smrtno stradao 71-godišnji vozač bicikla.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Muškarac starosti 30 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,38 g/kg iz smjera Varaždinskih Toplica u smjeru Ludbrega. Dolaskom u Leskovec Toplički u blagom lijevom zavoju započeo je pretjecanje bicikla kojim je u istom smjeru uz desni rub kolnika upravljao 71-godišnjak. Biciklist nije imao osvjetljenja na biciklu niti je bio obilježen reflektirajućim prslukom ili drugim reflektirajućim oznakama.

Pritom je automobil prednjom desnom stranom vozila udario u bicikl, pri čemu je 71-godišnjak odbačen u desni cestovni jarak. Od zadobivenih je ozljeda preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirao liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja.

Nakon policijskog očevida određena je obdukcija i tehnički pregled vozila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene