Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se ispituje

Noćna drama u Karlovcu: Izgorio automobil odvjetnice i to nije prvi put

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija provodi kriminalističko istraživanje o uzroku požara u kojem je u subotu na javnoj površini izgorio automobil Odvjetničkog društva Rožman & Oredić, dok su još dva automobila oštećena, a prema dosadašnjim saznanjima nije se radilo o podmetnutoj eksplozivnoj napravi.

“Koliko se za sada zna nije se radilo o podmetnutoj eksplozivnoj napravi, a s obzirom da je buknuo požar policija utvrđuje točan uzrok njegova nastanka te u cilju utvrđivanja svih okolnosti slijedi daljnje kriminalističko istraživanje”, rekla je Hini glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard.

U subotu oko 4:30 sati na parkiralištu karlovačke gradske četvrti Novi centar buknuo je požar na automobilu karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo pravne osobe.

U karlovačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi saznaje se da je prva dojava o automobilu u plamenu stigla u 4:25, na teren izašlo jedno vatro vozilo s pet vatrogasaca, te je intervencija trajala do nešto iza 5 sati.

Vatra se gasila vodom, dok su jedni gasili auto u plamenu, drugi su mlazom vode hladili obližnja vozila, što je, kako kažu u karlovačkoim Centru 193, standardna procedura da se ne bi zapalila i druga vozila, čime je spriječena daljnja veća šteta.

U policijskom priopćenju također stoji da za sada nema procjene štete jer se vlasnici nisu mogli izjasniti o njezinoj visini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Presuda nakon pet godina Zbog paleži vikendice bivšeg glavnog državnog odvjetnika šestero osuđenih: Nekima zatvor, a jedan je pronađen mrtav prošle godine

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podmetnuo požar pod Mercedes Objavljeni detalji paleži na Maksimiru, oštećeno više automobila i fasada: Policija kod piromana pronašla i oružje

Iz odvjetničkih krugova Hini je potvrđeno da je automobil u posjedu Mirjane Oredić, odvjetnice Odvjetničkog društva Rožman & Oredić, a čiji je drugi automobil gorio i prije pet godina. Oredić je medijima rekla da, u slučaju da je požar namjerno podmetnut, ona nema saznanja tko bi to mogao učiniti i kome se u poslu eventualno zamjerila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene