Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podmetnuo požar pod Mercedes

Objavljeni detalji paleži na Maksimiru, oštećeno više automobila i fasada: Policija kod piromana pronašla i oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija pronašla je muškarca za kojeg sumnjaju da je izazvao požar na vozilima u Rendićevoj ulici na Maksimiru.

Dovršena je krim istraga nad 37-godišnjakom. Prikupljenim informacijama i uz pomoć videonadzora te obradom terena, policajci su utvrdili da je 37-godišnjak 26. srpnja oko 4:30 na Maksimiru u Ulici Ivana Rendića osumnjičeni došao na biciklu.

Pročitajte i ovo Požar u Berlinu Više od 160 vatrogasaca u akciji VIDEO Drama u Njemačkoj: Izbio požar u tvornici kemikalija, šire se otrovni plinovi Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Prišao je parkiranim vozilima i podmetnuo požar na Mercedesu koji je većim dijelom izgorio. Požar se proširio na automobil VW Passat na kojem je izgorjela prednja i desna bočna strana.

Potom se požar proširio na automobil Seat Ibiza koji je u potpunosti izgorio te na automobil Mazda 6 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 56-godišnjaka kojem je izgorjela stražnja i desna bočna strana.

U požaru je nastala i manja materijalna šteta na automobilu Peugeot 307 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu tvrtke iz Zagreba.

Tijekom požara oštećeno je zapadno pročelje fasade zgrade, a došlo je i do pucanja stakla na prozoru stana u vlasništvu 66-godišnjakinje te je nastala neutvrđena materijalna šteta.

Policajci su obavili pretragu doma 37-godišnjaka na području Peščenice. Pronađena su i oduzeta 62 komada streljiva za automatsku pušku, kalibra 7,62 mm, spremnik za automatsku pušku, 16 patrona za pušku, kalibra 12 i ručno rađeni pištolj s dva streljiva bez zrna.

37-godišnjak je priveden uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene