Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno izgorjela

Drama kod Pleternice: 29-godišnjak podmetnuo požar na obiteljskoj kući

Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 5
Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 5 pozega.eu
Aktualno Galerija Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 5 Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 5 Foto: pozega.eu Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 4 Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 4 Foto: pozega.eu Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 3 Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 3 Foto: pozega.eu Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 2 Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 2 Foto: pozega.eu +0 Vatrogasci na intervenciji u Novoselcima (Foto: pozega.eu) - 1 Galerija 1/5 >>
Mladić (29), prema riječima susjeda, problematičan je i policiji otprije poznat, a navodno je prije desetak dana s kuće svojeg djeda crjepovima s krova gađao policiju.

Mještane Novoselaca nedaleko od Pleternice u noći na utorak nešto prije 3 sata probudile su rotirke i sirene vatrogasnih vozila koja su izašla na teren ugasiti požar obiteljske kuće u vlasništvu 52-godišnjaka. 

Pročitajte i ovo Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć Kuća obitelji Lukačić u potpunosti je izgorjela - 5 Katastrofa kod Križevaca Dom peteročlane obitelji progutala buktinja, sada ih čeka obnova od temelja: "Sve se pretvorilo u pepeo, nije bilo šanse da se išta spasi"

Kako je u srijedu izvijestila PU požeško-slavonska, obavljenim očevidom i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je požar namjerno izazvao 29-godišnjak, protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požar je lokaliziran nešto poslije 4 sata, a potpuno ugašen u 6:35. Vatru su gasili pripadnici JVP-a Požeško-slavonske županije i DVD-a Pleternica uz pomoć DVD-a Jakšić i DVD-a Gradac te su spriječili da se vatra proširi na okolne kuće.

Mještani Novoselaca šokirani su i kažu kako su nešto slično i očekivali. Mladić (29) policiji je otprije poznat. Navodno je prije desetak dana s kuće svojeg djeda crjepovima s krova gađao policiju. Susjedi kažu kako je i ranije bio problematičan, rastrojen i čudno se ponašao te se liječio u Popovači, piše Požega.eu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene