Mladić (29), prema riječima susjeda, problematičan je i policiji otprije poznat, a navodno je prije desetak dana s kuće svojeg djeda crjepovima s krova gađao policiju.

Galerija


Mještane Novoselaca nedaleko od Pleternice u noći na utorak nešto prije 3 sata probudile su rotirke i sirene vatrogasnih vozila koja su izašla na teren ugasiti požar obiteljske kuće u vlasništvu 52-godišnjaka. 

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Otvorio ventile na dvije plinske boce u apartmanu u Rovinju pa izazvao više eksplozija i ogroman požar Požar u Požegi - 2 Požar u Požegi: Vatra sa šupe prešla na krov kuće, vatrogasci je pokušavaju spasiti

Kako je u srijedu izvijestila PU požeško-slavonska, obavljenim očevidom i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je požar namjerno izazvao 29-godišnjak, protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požar je lokaliziran nešto poslije 4 sata, a potpuno ugašen u 6:35. Vatru su gasili pripadnici JVP-a Požeško-slavonske županije i DVD-a Pleternica uz pomoć DVD-a Jakšić i DVD-a Gradac te su spriječili da se vatra proširi na okolne kuće.

Mještani Novoselaca šokirani su i kažu kako su nešto slično i očekivali. Mladić (29) policiji je otprije poznat. Navodno je prije desetak dana s kuće svojeg djeda crjepovima s krova gađao policiju. Susjedi kažu kako je i ranije bio problematičan, rastrojen i čudno se ponašao te se liječio u Popovači, piše Požega.eu