Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U GRUBIŠNOM POLJU

Tragedija kod Virovitice: Djevojčica (1,5) preminula zbog respiratornog aresta, liječnici je nisu uspjeli spasiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednoipolgodišnja djevojčica preminula je u subotu nakon respiratornog aresta. Liječnici su je nekoliko puta reanimirali, ali nisu je uspjeli spasiti.

U Virovitici je u subotu, 16. listopada, preminula djevojčica od godinu i pol. Uzrok je respiratorni arest.

Kako piše ICV, djelatnici hitne medicinske pomoći iz Grubišnog Polja odmah nakon poziva obitelji krenuli su na teren i po dolasku zatekli dijete koje više nije pokazivalo znakove života. Tada je obaviještena i hitna medicinska pomoć u Virovitici, kao i pedijatrijski i anesteziološki tim u virovitičkoj bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIŠE OZLIJEĐENIH Policija objavila detalje strašne nesreće u Lici u kojoj je poginula 13-godišnja djevojčica, drugo dijete hitno prebačeno u Zagreb

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CRNA NEDJELJA Još jedan izgubljeni život na cesti: Motociklist sletio kod Zadra, preminuo u vozilu Hitne pomoći

Virovitičkoj bolnici inače gravitiraju pacijenti s tog područja, pa su timovi spremno dočekali vozilo koje je stiglo s djetetom.

Unatoč naporima svih liječnika i medicinskih sestara, nažalost, djevojčici nije bilo spasa. Nekoliko su je puta reanimirali, ali liječnici su naposljetku mogli jedino konstatirati smrt. Više detalja bit će poznato nakon obdukcije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene