Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi izvidi

USKOK se oglasio o slučaju Mamić, otkrili što su poduzeli nakon njegovih objava na Facebooku

Iz USKOK-a su se oglasili povodom izjava Zdravka Mamića na Facebooku.

"Zbog velikog interesa javnosti navodimo da USKOK žurno i intenzivno nastavlja s provođenjem izvida. Naime, zbog novih izjava i podataka koje Zdravko Mamić svakodnevno iznosi i objavljuje u medijima i na društvenim mrežama potrebno je provoditi nove, dodatne izvide“, objasnili su iz USKOK-a.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Hrvoje Krešić, novinar Nove TV Uskok provodi izvide Hrvoje Krešić o novim problemima za šefa HEP-a: "Čini se da je istražitelje najviše zanimalo kako se mogao izgraditi priključak za struju za bespravno sagrađenu vilu"

Ističu kako je u međuvremenu ispitan veći broj osoba te je upućeno 13 dodatnih zahtjeva za prikupljanje potrebnih podataka. Također, USKOK je uputio još jednu zamolnicu za međunarodnu pravnu pomoć.

Podsjetimo, Zdravko Mamić koji se već dulje vrijeme nalazi u Međugorju u bijegu od hrvatskog pravosuđa, oglasio se 16. ožujka na konferenciji za medije u Mostaru na kojoj je za korupciju javno prozvao suce osječkog Županijskog suda Zvonka Vekića i Darka Krušlina te predsjednika Vrhovnog suda RH Đuru Sessu. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene