Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Upucao ženu, odveo ju na Hitnu, pa ubio sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred zgrade Hitne pomoći u Zadru policija je rano popodne nakon dojave zatekla dvije mrtve osobe, muškarca i ženu. Neslužbeno doznajemo da je riječ o Nikici Petriću (34) koji je upucao suprugu, dovezao je na Hitnu, a potom presudio sebi.

Policiji je oko 13,10 sati dojavljeno da su na parkirališnom prostoru pred zgradom Hitne medicinske pomoći u Ulici Ivana Mažuranića u Zadru dvije mrtve osobe te da su okolni stanari začuli pucnjavu. 

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku

Policija je dolaskom na mjesto događaja u osobnom automobilu "renault twingo" pronašla mrtvo tijelo Danijele Petrić (25), a pokraj automobila mrtva njezina supruga Nikicu Petrića (34), supružnike iz Zadra. 

U tijeku je očevid i prikupljanje svih ostalih spoznaja o okolnostima tog događaja, stoji na kraju priopćenja zadarske Policijske uprave. 

Nikica Petrić je od prije poznat policiji. Registriran je kao sudionik pucnjave od prije pola godine u Zadru koja je tada objašnjena kao obračun dviju narkoskupina. Kraće vrijeme bio je zadržan u pritvoru, ali je zbog nedostatka dokaza oslobođen i pušten. 

Još nisu poznati motivi zbog kojih je danas oko 13 sati ubio svoju suprugu i sebe. Istraga se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene