Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodnost

Upali u Kerumov hotel, jeli, krali i urinirali po stolu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija od subote ujutro traga za sinom poznatog splitskog ugostitelja zbog nereda koji je, s još desetak mlađih muških osoba, izazvao u hotelu 'Neva' u Podstrani, u vlasništvu splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Problematični mladići su upali u Kerumov hotel oko 6 sati, počastili se doručkom koji je bio pripremljen za goste, popili veću količinu alkohola pa prije odlaska urinirali po švedskom stolu i servisu za jelo, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Slika nije dostupna Sastanak Keruma i Končari Kerum: Sve ću prodati, bavit ću se politikom, ali neću propasti

Vrata im je otvorio recepcioner, koji je, nakon što je problematična ekipa otišla, primjetio i da iz blagajne nedostaje manja količina novca. Kerum je sve prijavio policiji koja traga za počiniteljima. Otac jednog od počinitelja je poznati splitski ugostitelj koji je s Kerumom, čini se, imao određene poslovne odnose.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene