Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljski nasilnik

Nakon napadaja umro u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac star 56 godina, koji je jučer umro u policijskom pritvoru, nakon što je priveden zbog nasilja u obitelji, prije smrti je imao epileptični napadaj, no budući da obdukcija nije završena još se ne zna točan uzrok smrti, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Muškarac je umro oko 16 sati u prostorijama Jedinice za zadržavanje i prepratu gdje je po rješenju Prekršajnog suda doveden zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. Smrt je utvrdila liječnica Hitne pomoći, a pregledom tijela ekipa za očevid i sudsko-medicinski vještaka nisu pronašli tragove ili ozljede koje bi ukazivale na nasilnu smrt.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za 90 posto Prehrana bogata mastima smanjuje epileptične napade Slika nije dostupna Provjereno: Video igrama do epileptičnog napadaja

>> Priveden pa umro u policijskoj postaji

Muškarac je dan ranije pijan vrijeđao i tukao suprugu koja je pozvala policiju. Oko 19,30 sati priveden je u policijsku postaju Medveščak, gdje mu je izmjereno 2,54 promila alkohola u krvi. Sat i pol kasnije smješten je u prostorije Jedinice za zadržavanje i prepratu do otrežnjenja, a jučer ujutro je vraćen u policijsku postaju na prekršajnu obradu te potom odveden prekršajnom sucu koji mu je odredio 24-satno zadržavanje.

Oko 11 sati 56-godišnjak je doživio epileptični napadaj, a liječnik Hitne pomoći utvrdio je da je sposoban za daljnje zadržavanje, ali uz preporuku da bude sam u prostoriji, tvrde u zagrebačkoj policiji. Nekoliko sati kasnije, policajci su na ekranima video nadzora primijetili da muškarac nepomično leži na krevetu, ušli su u ćeliju i utvrdili da ne daje znakove života.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene