Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Haraju po Osijeku

Umjesto prezentacije masažera prevarantice opljačkale staricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječkoj policiji 73-godišnja Osječanka prijavila je kako su je opljačkale nepoznate žene koje su joj ponudile prezentaciju masažera.

Također se požalila kako je nakon 'prezentacije' vidjela da joj je stan ispremetan i da joj nedostaje nekoliko tisuća kuna, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

Dvije nepoznate žene u dobi između 35 i 40 godina, došle su jučer pred vrata stana starice i ponudile joj prezentaciju masažera. Pritom su joj rekle kako će nakon prezentacije dobiti nagradu i ona ih je, ne sumnjajući u njihove loše namjere, pustila u stan.

Uzeli nekoliko tisuća kuna

Tijekom masaže uređajem, koji je proizvodio veliku buku, nepoznate su se žene raspitivale živi li gospođa sama. Tek kad su završile prezentaciju i otišle, 73-godišnjakinja e primijetila da joj je stan ispremetan te da joj nedostaje nekoliko tisuća kuna.

S obzirom na to da su dvije neznanke cijelo vrijeme bile uza staricu, pretpostavlja se da se neka treća osoba za vrijeme 'masiranja' neopaženo uvukla u njezin stan i pokrala ju, navodi policija.

Policija upozorava građane da u svoje domove ne puštaju nepoznate osobe, da ne nasjedaju raznim ponudama za prezentaciju ili navodnim 'dobrim prilikama' za brzu zaradu, kako ne bi postali žrtve vještih prevaranata te dodaje kako su ovih dana upravo takve osobe u akciji na osječkom području.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene