Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepažljivi lopov

Ukrao automobil s usnulim putnikom na stražnjem sjedalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepažljiv lopov ukrao je jučer rano ujutro na parkiralištu u Donjem Desincu osobni automobil s mladićem koji je, nakon burnoga novogodišnjeg slavlja, spavao na stražnjem sjedalu.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je 25-godišnji lopov oko 4,30 sati na parkiralištu ušao u otključani citroen berlingo i krenuo prema Samoboru a da nije primijetio usnuloga "slijepog putnika", 21-godišnjaka koji se odmarao u prijateljevu automobilu.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Ne znajući jedan za drugoga, dvojac se vozio sve dok se putnik nije probudio i ugledao nepoznata vozača. Nije poznato tko se od njih dvojice tada više iznenadio, no odmah su se počeli naguravati, zbog čega je automobil udario u rubnik, pri čemu je pukla guma.

Nevolja u hladnome novogodišnjem jutru ujedinila je lopova i žrtvu te su obojica izišli kako bi zamijenili gumu, no dok je 21-godišnjak mijenjao gumu, lopov je krišom ušao u vozilo te pobjegao prema Svetoj Nedjelji.

Na njegovu nesreću, ondje su ga pronašli policajci koji su protiv njega, iako se branio da je bio pijan i da se ničeg ne sjeća, podnijeli kaznenu prijavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene