Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretraga terena u tijeku

Filmska potjera kod Sinja: Ukradenim autom prošli kroz crveno pa bježali policiji, sletjeli s kolnika i pobjegli u šumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su u petak rano ujutro vidjeli automobil koji je prošao kroz crveno na semaforu. Tada je krenula potjera za njim. Utvrđeno je da se radi o ukradenom vozilu.

U petak ujutro oko 02:20, na području Sinja, na cesti D1, policajci su vidjeli da je vozač automobila Renault prošao kroz crveno svjetlo. Krenuli su za njim uz rotirku i sirenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traže se očevici Tragična prometna nesreća između Trogira i Splita: Od posljedica sudara automobila i motocikla jedna osoba preminula Ilustracija Upozorila policija FOTO Traži se muškarac s fotografije: "Jeste li uočili da vas promatra crni tip?"

Policajci su pokušali zaustaviti automobil, no vozač je dodao gas. Automobil se kretao nekontrolirano prelazeći iz desne u lijevu prometnu traku.

Policajci su ga pokušali zaustaviti, ali u jednom trenutku vozač Renaulta je počeo pretjecanje policijskog vozila i pokušao ga je izgurati s ceste. Policajci su nastavili vožnju te su nedugo zatim u mjestu Koljane vidjeli da je automobil sletio s ceste na nepregledan i nepristupačan teren obrastao šumom.

Dvije osobe iz automobila su pobjegle u pravcu šume. U tijeku je pretraga terena kako bi bile pronađene. Na mjestu događaja obavit će se očevid.

"Policijski službenici su obavljenim provjerama utvrdili da je vozilo otuđeno u četvrtak tijekom večeri na području Imotskog. U tijeku je kriminalističko istraživanje", priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene