Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u zatvoru

Je li ovo jedan od NAJGORIH VOZAČA u Hrvatskoj?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Pitomači su policijski službenici zaustavili vozača koji je prekršio sve što se prekršiti može u prometu.

U rutinskoj kontroli prometa u Pitomači, policija je zaustavila 29-godišnjeg vozača koji je bio u alkoholiziranom stanju, bez vozačke dozvole, u neregistriranom automobilu i nevezan sigurnosnim pojasom.A zbog prijašnjih prekršaja imao je i zabranu upravljanja vozilom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas Stravična nesreća kod Bjelovara: Muškarac (30) traktorom pregazio dijete Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama

>> Diplomat koji je divljao Zagrebom vraćen kući

Vouzač je napuhao čak 2,29 promila na alkotestu, a policija je provjerom otkrila kako se radi o višestruko kažnjenom počinitelju prometnih prekršaja.

Iako nema vozačku dozvolu i ne smije voziti automobil, policija mu je opet izrekla zabranu upravljanja vozilima B kategorije te ga sprovela uz optužni prijedlog, na Prekršajni sud u Virovitici.

Prekršajni sudac mu je odredio kaznu zatvora u trajanju od 21 dan, te ukupnu novčanu kaznu u iznosu od 3.600 kuna, kao i zašitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 12 mjeseci. Riješenjem prekršajnog suca, 29–godišnjem vozaču, određeno je i zadržavanje u zatvoru u Bjelovaru u trajanju od 7 dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene