Ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)

U ponedjeljak oko 21 sat, u Brodskom Stupniku je zaustavljen automobil slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, a 51-godišnji vozač je alkotestiran, javlja policija.


Policajci su alkotestom utvrdili da je vozač za vrijeme upravljanja automobilom imao koncentraciju alkohola u krvi 2,5 promila.

Vezani članci Kamatar, ilustracija (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) ''Ubit ćemo tebe i obitelj, zapaliti automobile i lokal'': Trojica iznudila 5000 eura, evo tko je na kraju platio Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) Drogu iz Njemačke i Nizozemske naručivao poštom, pa je preprodavao u Zagrebu

S obzirom na okolnosti počinjenja prekršaja policajci su ga doveli u Postaju prometne policije Slavonski Brod, zadržali na otriježnjenju i podnijeli optužni prijedlog.

Brodski policajci su 51-godišnjaka više puta hvatali, sankcionirali i prijavljivali za počinjenje prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i upravljanja motornim vozilom za vrijeme izrečene zabrane upravljanja motornim vozilom.

Prije nekoliko godina, 51-godišnjak kao ponavljač težih prometnih prekršaja, uhvaćen je za upravljačem vozila s rekordnom koncentracijom alkohola u krvi od 3,2 promila za što je i tada prekršajno prijavljen.