Ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak) Foto: Pixsell, Matija Habljak

U ponedjeljak oko 21 sat, u Brodskom Stupniku je zaustavljen automobil slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, a 51-godišnji vozač je alkotestiran, javlja policija.


Policajci su alkotestom utvrdili da je vozač za vrijeme upravljanja automobilom imao koncentraciju alkohola u krvi 2,5 promila.

Vezani članci Muškarac pod automobilom, ilustracija U automehaničarskoj radionici pod autom pronađen mrtav muškarac, teško ozlijeđen muškarac i u Vrgorcu Njemački ovčar Wolf na granici pronašao kilogram heroina - 3 Zaslužio je povišicu! Ovčar Wolf na granici pronašao kilogram heroina, uhićen 69-godišnjak

S obzirom na okolnosti počinjenja prekršaja policajci su ga doveli u Postaju prometne policije Slavonski Brod, zadržali na otriježnjenju i podnijeli optužni prijedlog.

Brodski policajci su 51-godišnjaka više puta hvatali, sankcionirali i prijavljivali za počinjenje prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i upravljanja motornim vozilom za vrijeme izrečene zabrane upravljanja motornim vozilom.

Prije nekoliko godina, 51-godišnjak kao ponavljač težih prometnih prekršaja, uhvaćen je za upravljačem vozila s rekordnom koncentracijom alkohola u krvi od 3,2 promila za što je i tada prekršajno prijavljen.