Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije par godina mu izmjereno 3,2

Recidivist uhvaćen mrtav pijan za volanom u Brodskom Stupniku, napuhao 2,5 promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak oko 21 sat, u Brodskom Stupniku je zaustavljen automobil slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, a 51-godišnji vozač je alkotestiran, javlja policija.

Policajci su alkotestom utvrdili da je vozač za vrijeme upravljanja automobilom imao koncentraciju alkohola u krvi 2,5 promila.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

S obzirom na okolnosti počinjenja prekršaja policajci su ga doveli u Postaju prometne policije Slavonski Brod, zadržali na otriježnjenju i podnijeli optužni prijedlog.

Brodski policajci su 51-godišnjaka više puta hvatali, sankcionirali i prijavljivali za počinjenje prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i upravljanja motornim vozilom za vrijeme izrečene zabrane upravljanja motornim vozilom.

Prije nekoliko godina, 51-godišnjak kao ponavljač težih prometnih prekršaja, uhvaćen je za upravljačem vozila s rekordnom koncentracijom alkohola u krvi od 3,2 promila za što je i tada prekršajno prijavljen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene