Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni šverceri ilegalnim migrantima iz Albanije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je u Sesvetama dvoje državljana BiH koji su s dva automobila prevozili osam ilegalnih migranata albanskih državljana.

Dva "golfa" bosanskohercegovačkih oznaka, koja su vozili osumnjičeni 41-godišnjak i njegova 32-godišnja partnerica policija je zaustavila u utorak iza ponoći u Sesvetama. U svakom automobilu prevozili su po četiri ilegalna migranta.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Ilustracija tragedija u Albaniji U stravičnoj nesreći osam ljudi poginulo: Automobil jurio 200 km/sat i sletio u rijeku

U policiji sumnjaju da su dvoje osumnjičenih, prema prethodnom dogovoru s nepoznatim osobama, albanske državljane preuzeli na benzinskoj postaji u Županji. 

Za 50 eura po osobi trebali su ih prevesti do Zagreba, odnosno do benzinske postaje u blizinu mjesta Popovec u Sesvetama, gdje su ih policajci i otkrili.

Sud je ilegalne migrante novčano kaznio i odredio im zaštitnu mjeru protjerivanja iz Hrvatske. Dok se to ne učini biti će smješteni u Prihvatnom centru za strance u Ježevu.

Dvoje osumnjičenih državljana BiH je privedeno u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene