Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izdahnuo u bolnici

Uhićena žena (82), sumnja se da je ubila sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je nožem usmrtila 61-godišnjaka osječko-baranjska policija uhitila je 82-godišnju osumnjičenicu, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava osječko-baranjska . Neslužbeno se doznaje da se radi o majci koja je usmrtila 61-godišnjeg sina.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja se da je 82-godišnjakinja 22. ožujka oko 14 sati, u obiteljskoj kući na području Baranje, nožem ubola u leđa 61-godišnjaka, a koji je 23. ožujka u poslijepodnevnim satima u preminuo u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Osumnjičena je privedena pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio joj je mjesec dana istražnog zatvora te će se nad njom provesti i psihijatrijsko vještačenje. 

U priopćenju za javnost sud navodi da je istražni zatvor određen "posebno zbog okolnosti da kod osumnjičenice postoji opravdana bojazan da bi na slobodi mogla ponoviti isto ili slično kazneno djelo prema drugim osobama, pa tako i prema sebi, dok se ne provede prema njoj sudsko-psihijatrijsko vještačenje".

Vještačenjem bi se trebalo utvrditi postoji li realna opasnost da bi osumnjičenica boravkom na slobodi mogla ugroziti druge osobe, odnosno da li kod navedene, obzirom na njeno zdravstveno stanje, postoji sklonost činjenju kaznenih djela, ističu na sudu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene