Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zaplijenjeno je 408.65 grama amfetamina, 201.05 grama marihuane i 0.15 grama sjemenki indijske konoplje, 23.32 grama kokaina, 10.8 grama MDMA.


Uhićenjem šestorice muškaraca sa pulskog područja koji su se, sumnja policija, bavili proizvodnjom i prodajom narkotika policajci iz Odjela kriminaliteta droga PU istarske okončali su istragu započetu prije nekoliko mjeseci kad je "pao" prvi od dilera iz ove grupe, 27-godišnjak iz Pule.

Vezani članci Slika nije dostupna Slavonski Brod: Uhićena četvorica dilera marihuane, MDMA-a i "speeda" Slika nije dostupna Zagrebački diler skrivao drogu vrijednu 120.000 kuna

Uz njega sada su osumnjičeni 36-godišnjak, 26-godišnjak i 22-godišnjak iz Pule te 33-godišnjak iz Marčane i 39-godišnjak iz Fažane koji su opskrbljivali drogom pulsko tržište. Tijekom višemjesečne akcije, rekao je danas u Puli Mile Orešković, voditelj Službe organiziranog kriminaliteta PU istarske , zaplijenjeno je više vrsta droge , oružja, novca i drugih predmeta.

Dubrovačka policija u akciji: Pali dileri ecstasyja, MDMA te Makedonac s 2,1 kg marihuane

Zaplijenjeno je 408.65 grama amfetamina, 201.05 grama marihuane i 0.15 grama sjemenki indijske konoplje, 23.32 grama kokaina, 10.8 grama MDMA, 20 mililitara nandrolona i 12 mililitara testosterona, 1.106,90 grama duhana bez nadzornih markica, pet pištolja, 77 komada različitog streljiva, teleskopska palica, amfora, dvije digitalne vage, prijenosno računalo, više mobitela i SIM kartica te 3.820 kuna i 60 USD-a. U ukupnu količinu droge ubrojeni su i narkotici pronađeni kod devetoro kupaca koji su prekršajno sankcionirani.

U završnici akcije pretraženi su stanovi, kuće i automobili osumnjičenika, pri čemu su kod 36-godišnjaka, koji je prvi uhićen kad je zaustavljen u automobilu prilikom kontrole prometa, osim različitih vrsta droge pronađene tvari zabranjene u sportu , a kasnijom pretragom i pištolj, streljivo, amfora, novac za koje se pretpostavlja da potječu od prodaje droge. Njega se, osim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, sumnjiči i za neovlaštenu proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook