Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trostruki ubojica, 50-godišnji S.R. uhićen je noćas oko dva sata u selu Đurđicu u okolici grada, gdje su ga pripadnici antiterorističke jedinice i križevačke policijske postaje zatekli kod crkve naoružanog puškom.


Predao se bez otpora te je priveden u križevačku policijsku postaju radi kriminalističke obrade, a u roku 24 sata bit će prepraćen županijskom istražnom sucu u Koprivnici, potvrdio je Abel Car, načelnik Policijske postaje u Križevcima.

Vezani članci Policijski službenik 01, ilustracija Policija objavila detalje incidenta u Splitu: Mladić koji je ukrao noževe iz trgovine i mahao njima po ulici danas na sudu Križevačka željeznička postaja Čeka ih megaprojekt HŽ-a, šale se kako će postati "najturskije selo u Europi". Svaka kuća ima svog vatrogasca, ali zato su u potrazi za ginekologom

>> Strava u Križevcima: Trostruko ubojstvo, specijalci na ulicama, ubojica u bijegu

Doznaje se da je S.R. bio pod utjecajem alkohola i lijekova kad je nakon obiteljske svađe oko međe sinoć u 20,52 sata u obiteljskoj kući u Ulici Ivana Lepušića iz puške ubio 43-godišnjeg bratića Sinišu, njegovu 14-godišnju kćer i 63-godišnju majku Đurđu, te teško ranio 19-godišnjeg Tihomira M., koji je na liječenju u Općoj bolnici u Koprivnici.

Nakon teškog zločina ubojica je kroz šumu pobjegao do sela Đurđica u okolici Križevaca.