Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen osumnjičenik za ubojstvo starice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska Policijska uprava priopćila je danas da je uhićen 26-godišnjak iz Brega iznad Opatije pod osnovanom sumnjom da je 17. siječnja u Bregima ubio 85-godišnju Anu Putnik.

U priopćenju stoji da je taj hrvatski državljanin sproveden u opatijsku Policijsku postaju i nad njim se pod izravnom koordinacijom Županijskoga državnog odvjetništva obavlja kriminalistička obradba. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubijena zbog 300 kuna Optuženima za ubojstvo starice 30 dana pritvora Slika nije dostupna U prometnoj nesreći poginuo vozač

Uhićen je noćas u 2,15 sati na Glavnom željezničkom kolodvoru u Zagrebu.

Po rezultatima dosadašnjih policijskih izvida taj je mladić 17.
siječnja preko balkonskih vrata ušao u stan Ane Putnik i usmrtio ju gušenjem te udarcima rukama i nogama, navodi se u priopćenju.

Očekuje se da će danas, nakon kriminalističke obradbe, osumnjičenik s kaznenom prijavom biti sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.

Ana Putnik je pronađena mrtva 17. siječnja oko 21,30 sati u dnevnoj sobi svoje kuće. 

Na njezinoj glavi su pronađene ozljede koje su, kako je utvrđeno, bile uzrok smrti.

Osumnjičen za ubojstvo dobio mjesec dana pritvora

 Istražna sutkinja Županijskog suda u Rijeci Ksenija Zorc nakon saslušanja odredila je jednomjesečan pritvor
24-godišnjem F.R. osumnjičenu da je prekjučer na osobito okrutan način ubio staricu Anu Putnik (85), priopćio je Županijski sud u Rijeci.

Mladić je osumnjičen da je 17. siječnja oko 19,30 sati u mjestu Bregima u općini Matuljima iz koristoljublja na osobito okrutan način ubio Anu Putnik.

Osumnjičenik je ispitan u nazočnosti zamjenika županijskog državnog odvjetnika i svoga branitelja, a pritvor je određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te zbog posebno teških okolnosti djela. 

Po rezultatima dosadašnjih policijskih izvida mladić je preko balkonskih vrata ušao u stan Ane Putnik i usmrtio ju gušenjem te udarcima rukama i nogama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene