Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koncert Vlade Kalembera

Uhićen zbog silovanja na koncertu Kalembera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krapinsko-zagorska policija jučer popodne uhitila je 30-godišnjkaka osumnjičenog za silovanje djevojke u zagorskom mjestu Sekirišće u Općini Sveti Križ Začretje, nakon koncerta Vlade Kalembera.

Glasnogovornik krapinsko-zagorske policije Robert Pavić potvrdio je uhićenje osumnjičenika za silovanje. 'Nad osumnjičenikom se provodi kriminalistička istraga koja će danas biti gotova. Muškarac će tijekom dana biti sproveden u Zagreb, u Istražni centar Županijskog suda', rekao je glasnogovornik Pavić.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce

>> Silovana na koncertu Vlade Kalembera

Podsjetimo, nemili događa zbio se proteklu subotu u noćnom klubu u kojem je Vlado Kalember imao koncert. 33-godišnjakinja je kod izlaznih vrata krenula zapaliti cigaretu kada ju je zaštitar kluba udario, odveo u automobil i silovao. Mediji su pisali kako je ženu napadač odvezao automobilom nekoliko kilometara od kluba te je nakon silovanja izbacio van.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene