Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen kradljivac relikvije sv. Leopolda Mandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija uhitila je i privela u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku 30-godišnjeg muškaraca koji je prije nekoliko dana provalio u župni ured sv. Petra u Šibeniku i ukrao relikviju svetoga Leopolda Mandića, dlanovnik i manji iznos novca. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.

Muškarac je, kako je utvrđeno, ukradenu relikviju, ne znajući o čemu je riječ, odbacio na njemu nepoznato mjesto, a policija će nastaviti potragu za relikvijom sv. Leopolda Mandića, istaknula je glasnogovornica PU šibensko-kninske Rosanda Truta.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Tridesetogodišnjak je uhićen u subotu prilikom provale u prodavaonicu odjeće na šibenskoj tržnici, a nakon kriminalističke obrade policija je otkrila da je počinio još nekoliko provala i krađa. 

Između ostalog, opljačkao je tri specijalističke ambulante Odjela psihijatrije šibenske Opće bolnice, nekoliko ambulanti Doma zdravlja, a pokušao je provaliti i u pravoslavnu crkvu sv. Spasa u Šibeniku. Većinu ukradenih predmeta policija je pronašla i vratila vlasnicima.

Zbog više teških krađa i provala uhićeni tridesetogodišnjak već je bio poznat šibenskoj policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene