Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na cesti pucao u drugi auto

Uhićen 21-godišnjak osumnjičen za ubojstvo muškarca na Aveniji Dubrava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je i provela kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom osumnjičenim za ubojstvo 33-godišnjeg Hašima O. u zagrebačkoj Dubravi.

'Osumnjičeni je 29. veljače oko 21:20 sati, na Aveniji Dubrava, ispred semafora, pucanjem iz pištolja ranio 33-godišnjaka, koji je od zadobivene ozljede preminuo u KB Dubrava. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjak je uz Posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priveden Pritvorskom nadzorniku', stoji na službenim stranicama PUZ-a.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

>> Pucnjava u Dubravi: Prostrijeljeni muškarac preminuo u bolnici

Hašim O. ubijen je hicima iz pištolja dok se nalazio u automobilu na semaforu u Aveniji Dubrava. Uspio je izaći iz automobila i zatražiti pomoć od prolaznika koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć, no sat vremena kasnije od zadobivenih je ozljeda umro u KBC Dubrava.

Policija je izvijestila kako žrtva nikad nije prijavila prijetnje, niti je ikad prijavljivan za neko kazneno djelo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene