Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Ljubijske ceste

Pucnjava u Dubravi: Prostrijeljeni muškarac preminuo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mškarac koji je sinoć ranjen iz vatrenog oružja u zagrebačkom naselju Dubrava umro je u bolnici sat vremena nakon ranjavanja, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji koja traga za nepoznatim ubojicom.

Zagrebačka policija kasno navečer zaprimila je dojavu o pucnjavi u Dubravi, a policijski službenici su oko 23 sata izašli na teren. Pucnjava se čula na predjelu oko Avenije Dubrava i Ljubijske ceste. U pucnjavi je ranjen muškarac koji je prevezen u KBC Dubrava gdje je od zadobivenih ozljeda ubrzo preminuo.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Žrtva ubojstva je 33-godišnji Hašim O. koji se sinoć u osobnom automobilu Chevrolet Aveo oko 21,20 sati zaustavio na semaforu u Aveniji Dubrava, nakon čega mu je prišla nepoznata osoba i ranila ga hicem iz vatrenog oružja. Ranjeni 33-godišnjak uspio je izaći iz automobila i zatražiti pomoć od prolaznika koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć, no sat vremena kasnije od zadobivenih je ozljeda umro u KBC Dubrava.

Iz policije je izviješteno da kod vozila napadnute osobe nisu nikoga zatekli te da je kriminalistička istraga u tijeku. U potrazi za nepoznatim ubojicom policija je pozvala građane koji su možda nešto vidjeli da im se jave.

U policiji kažu da im Hašim O. nikada nije prijavio nikakve prijetnje, niti je bio prijavljivan za kaznena dijela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene