Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na graničnom prijelazu Rupa na izlasku iz zemlje u subotu oko 21 sat prilikom kontrole Renaulta Clio slovenskih registracijskih oznaka u prtljažniku automobila pronađen je uginuli srndać.


Kad je automobil kojim je upravljala 58-godišnja Slovenka stigao na granicu policajci su uočili oštećenja na prednjem dijelu pa su pozvali carinike da obave temeljiti pregled vozila.U prtljažniku je tada pronađen srndać, a kriminalističkim istraživanjem ustanovljeno je da je na cesti u blizini Lipe vozačica Clia udarila u životinju koja je istrčala pred njen automobil.

Vezani članci Očevid, ilustracija Teška prometna nesreća u Tisnu: Četiri osobe ozlijeđene u sudaru tri vozila Sudar u Velikoj Britaniji Jurili autocestom po magli pa izazvali lančani sudar koji se mogao lako izbjeći

>> Srna i vepar istrčali na cestu i uzrokovali kaos na cesti

'Susret' sa srndaćem vozačica nije prijavila policiji već je uginulu životinju težine 20,65 kilograma spremila u prtljažnik i uputila se prema graničnom prijelazu namjeravajući srndaća prošvercati u Sloveniju. Zbog prekršaja iz Carinskog zakona 58 godišnjakinja će biti prekršajno sankcionirana. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.