Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija uhitila je 59-godišnjaka osumnjičena da je seksualno zlostavljao četiri 11-godišnje djevojčice na zagrebačkom području.


Osumnjičenik je sproveden na zagrebački Županijski sud gdje mu je istražna sutkinja Erna Dražančić nakon preslušanja kasno popodne odredila 48-satni pritvor. 

Vezani članci Marcial Maciel Papa mu naredio da se povuče u život molitve i pokore: Utemeljitelj reda ''Kristovi legionari'' seksualno zlostavljao maloljetnike Nasilje/ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Odležao zbog silovanja djevojčice, a njezina majka tvrdi da sada uznemiruje obitelj: "Svi s knedlom u grlu izlazimo iz stana"

U tom bi roku Odvjetništvo trebalo podnijeti istražni zahtjev protiv osumnjičenika čiji identitet policija i sud nisu željeli otkriti radi zaštite njegovih žrtava.

Muškarac je osumnjičen za kažnjivo djelo bluda koji je navodno počinio lani od travnja do prosinca nad četirima 11-godišnjim djevojčicama na zagrebačkom području.

Neki su mediji objavili da osumnjičenik radi kao učitelj u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi i da su ga vjerojatno prijavili roditelji jednog djeteta.