Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mogući preokret u šibenskom slučaju ubojstva djevojke nasilnim ubrizgavanjem heroina. Naime, svjedokinja je promijenila iskaz i sada tvrdi da ubrizgavanje heroina nije bilo prisilno.


U zamršenom šibenskom slučaju policija se još uvijek drži početnog iskaza. No, svjedokinja protiv koje nije podignuta kaznena prijava sada tvrdi da se kobne večeri 16. lipnja ništa nije dogodilo protiv volje sada pokojne djevojke. 

Vezani članci Policija, ilustracija DORH objavio detalje: Šibenski lihvari dva puta pokušali oteti dužnikovu 12-godišnju kći te je lakše ozlijedili Požar, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Požar nedaleko od Šibenika lokaliziran: Vatrogasci se nadaju da će ga večeras ugasiti

<< Ubio djevojku nasilnim ubrizgavanjem heroina

Svjedokinja, za koju se pretpostavlja da je i sama ovisnica,  pritvoreni muškarac i pokojna djevojka kobne večeri družili su se i konzumirali drogu. 

Podsjetimo,  muškarac od prije poznat policiji je djevojci heroin ubrizgao 16. lipnja oko 22 sata, a zbog veće količine i čistoće heroina njoj je odmah pozlilo. 

Do trenutka djevojčine smrti, oko 5 sati u jutro, nije ništa učinio da bi joj pomogao, premda ga je druga ženska osoba upozorila na moguće kobne posljedice. 

Tijelo mrtve djevojke pronađeno je u kući u Srimi 17. lipnja oko 5,30 sati, a obdukcijom je utvrđeno da je umrla jer je uzela prekomjernu količinu droge.