Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje?

Ubojstvo u šibenskom neboderu: Hitna pokušavala spasiti 60-godišnjakinju, policija sumnjiči sina (28)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stanu u jednom šibenskom neboderu u četvrtak se odvijala prava drama. Hitna pomoć bezuspješno je pokušala reanimirati 60-godišnju ženu, a nakon dojave policiji, njezin 28-godišnji sin osumnjičen je za teško ubojstvo.

Policijska uprava šibensko-kninska objavila je na svojim internetskim stranicama kako se 28-godišnjak sumnjiči za teško ubojstvo 60-godišnje žene. Riječ je o sinu i majci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Policija je dojavu zaprimila u četvrtak, u jutarnjim satima, od djelatnika Hitne medicinske pomoći koji su bezuspješno pokušali reanimirati 60-godišnju ženu u stanu nebodera na Baldekinu u Šibeniku. Djelatnici Hitne prijavili su sumnjivu smrt, a policija je po dolasku otvorila kriminalističko istraživanje i za teško ubojstvo sumnjiči 28-godišnjeg sina te žene.

Okolnosti ubojstva još nisu poznate, jer je kriminalističko istraživanje u tijeku, a nad tijelom 60-godišnjakinje bit će napravljena obdukcija, radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Očekuje se da će policija protiv osumnjičenog mladića podnijeti kaznenu prijavu za teško ubojstvo te da će mu biti određen i pritvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene