Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u SAD-u

Evo kako je razotkriven ubojica hrvatskog povjesničara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je osumnjičenog ubojicu hrvatskog povjesničara pronašla putem snimki nadzornih kamera.

Nakon što su pronašli mrtvo tijelo 42-godišnjeg Williama Klingera, policija je pronašla i njegove račune dvije obližnje trgovine. Kako su trgovine pokrivene nadzornim kamerama, a na računu piše vrijeme kupnje, bilo je lako provjeriti snimke i ustvrditi da je u žrtva u vrijeme kupnje bila u društvu.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju

Ubojica sve priznao: Otkriveno zbog čega je ubijen hrvatski povjesničar

Njegova supruga policiji je potom rekla ime osobe s kojom je povjesničar snimljen. Tako je policija došla do 49-godišnjeg Alexandera Bonicha, također hrvatskog porijekla, koji je ubrzo i priznao ubojstvo prijatelja, piše Daily Mail.

Još je jedna snimka nadzorne kamere dokaz ubojstva. Bonich je naime snimljen kamerom ispred svoje kuće na kojoj se vidi kako baca Klingerove stvari.

'Kad smo mu pokazali snimku, Bonich je priznao da je počinio ubojstvo. Rekao nam je da je to učinio zbog nemogućnosti dogovora oko posla s nekretninom u Italiji', kazao je šef detektiva NYPD-a Robert Boyce.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene