Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaredale se krađe

Slučajnost ili "narudžba"? Lopovi u Zagrebu u nekoliko dana ukrali tri Hrvatima popularna automobila njemačkog proizvođača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Početkom veljače automobil Volkswagen Golf bio je jedna od najčešćih meta kradljivaca - u prva četiri dana ovog mjeseca ukradena su čak tri, dva na Trešnjevci i jedan u Maksimiru.

Zagrebačka policija izvijestila je da je između 3. i 4. veljače od 22.35 do 10 sati na Trešnjevci na Poljani Borisa Hanžekovića, nepoznati počinitelj ukrao je osobni automobil VW Golf VI, francuskih nacionalnih oznaka u vlasništvu 41-godišnjakinje. Materijalna šteta je 75.000 kuna.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Između 3. i 4. veljače od 17 do 8.30 sati u Maksimiru u Ulici Ivana Trnskoga, nepoznati je počinitelj ukrao osobni automobil VW Golf VII, koprivničkih registarskih oznaka u vlasništvu 27-godišnjaka, također vrijedan oko 75.000 kuna.

Između 1. i 4. veljače od 16 do 7 sati u Baštijanovoj ulici na Trešnjevci nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke VW Golf 1,9 TDI, zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 55-godišnjaka. Materijalna šteta procijenjena je na oko 25.000 kuna.

U ponedjeljak 4. veljače između 18.15 i 18.30 sati u Kolodvorskoj ulici u Dugom Selu netko je ukrao i Renault Twingo zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 31-godišnjaka vrijedan oko 3.500 kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene