Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)

Početkom veljače automobil Volkswagen Golf bio je jedna od najčešćih meta kradljivaca - u prva četiri dana ovog mjeseca ukradena su čak tri, dva na Trešnjevci i jedan u Maksimiru.


Zagrebačka policija izvijestila je da je između 3. i 4. veljače od 22.35 do 10 sati na Trešnjevci na Poljani Borisa Hanžekovića, nepoznati počinitelj ukrao je osobni automobil VW Golf VI, francuskih nacionalnih oznaka u vlasništvu 41-godišnjakinje. Materijalna šteta je 75.000 kuna.

Vezani članci Tehnički pregled (Foto: Arhiva/Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Čak 400.000 automobila u Hrvatskoj predstavlja velik rizik u prometu, evo i zašto Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Bandić predstavio online uslugu "e-Bebe": Pozvao koalicijske partnere da "uzmu 'copy-paste' Grada Zagreba"

Između 3. i 4. veljače od 17 do 8.30 sati u Maksimiru u Ulici Ivana Trnskoga, nepoznati je počinitelj ukrao osobni automobil VW Golf VII, koprivničkih registarskih oznaka u vlasništvu 27-godišnjaka, također vrijedan oko 75.000 kuna.

Između 1. i 4. veljače od 16 do 7 sati u Baštijanovoj ulici na Trešnjevci nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke VW Golf 1,9 TDI, zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 55-godišnjaka. Materijalna šteta procijenjena je na oko 25.000 kuna.

U ponedjeljak 4. veljače između 18.15 i 18.30 sati u Kolodvorskoj ulici u Dugom Selu netko je ukrao i Renault Twingo zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 31-godišnjaka vrijedan oko 3.500 kuna.