Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži ga policija

U zagrebačkom noćnom klubu pucao te prebio trojicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traga za muškarcem koji je rano jutros u noćnom klubu Ground Zero pucao i izudarao nekoliko muškaraca.

I dalje se traga za muškarcem koji je rano jutros oko 3,40 sati u noćnom klubu Ground Zero u Aveniji Dubrovnik u Novom Zagrebu, iz vatrenog oružja ispalio hitac, a potom ispred noćnog kluba 'tupim predmetom' ozlijedio trojicu muškaraca, od kojih jednog teško.

Teško ozlijeđeni 43-godišnji muškarac prevezen je u KBC Zagreb i nije u životnoj opasnosti, navode iz Policijske uprave zagrebačke. Lakše su ozlijeđeni 20-godišnjak i 21-godišnjak.

Policija traga za počiniteljem te istražuje motiv napada, rečeno je na konferenciji za novinare u PU zagrebačkoj. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene