Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najviše do sada

Novi INCIDENT: Otuđene i oštećene četiri ploče s dvojezičnim natpisima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa zgrada državnih ustanova koje se nalaze u Županijskoj ulici u Vukovaru noćas su otuđene dvije, a oštećene četiri ploče s dvojezičnim natpisima ustanova, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

Dvojezične ploče su otuđene sa zgrada Prekršajnog i Općinskog suda, a oštećene na zgradama Županijskog suda, Županijskog državnog odvjetništva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru.

Pročitajte i ovo Obljetnica pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu - 1 "Nema ih niti jedne godine" Mlinarić se na obljetnici masakra u Borovu selu žestoko obrušio na SDSS, a Culej otkrio po čemu pamti ubijenog brata Predrag Mišić (Foto: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) PREDRAG MIŠIĆ Tko je Srbin kojeg DP želi za ministra branitelja? Branio je Vukovar od agresora, a 2014. godine razbio je ćiriličnu ploču

Policija traga za počiniteljima.

'Vukovar će 18. studenog biti negostoljubiv za vladajuće'

To je prvi puta da je od rujna, kada je u Vukovaru započelo postavljanje dvojezičnih ploča, tako velik broj ploča bio cilj istodobnog napada. U više od deset dosadašnjih slučajeva napada na ploče postavljene na državne ustanove u tome gradu, mnoge su bile otuđene ili razbijene, ali ubrzo i zamjenjene novima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene