Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iza rešetaka i 22-godišnjak

Uhićen muškarac (41): U tučnjavi nožem izbo 48-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila i privela 41-godišnjeg državljanina Albanije, kojega sumnjiči da se u subotu navečer u Kastvu kod Rijeke verbalno i fizički sukobio s 48-godišnjim hrvatskim državljaninom te mu zadao nekoliko ubodnih rana i teško ga ozlijedio.

Sumnjiče ga da je u večernjim satima 16. travnja na parkiralištu jednog od ugostiteljskih objekata u Kastvu, verbalno i fizički sukobio s oštećenim te mu zadao nekoliko ubodnih rana i teško ga ozlijedio.

Osim 41-godišnjeg državljanina Albanije, u verbalnom i fizičkom sukobu s oštećenikom sudjelovala su još dva albanska državljanina, 22-godišnjak i maloljetnik. Spomenutu dvojicu policija sumnjiči za počinjenje kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna policija ih intenzivno traži Divljali u kafiću pa pobjegli: Upali u ugostiteljski objekt, napali ljude i razbijali inventar

"Svi osumnjičeni su se nakon ovog događaja udalji, ali su ubrzo pronađeni, uhićeni i privedeni na kriminalističko istraživanje, po završetku kojeg su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Pritvorskom nadzorniku predana su dvojica državljana Albanije, starosti 41 i 22 godine", javila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene