Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

U teškoj nesreći kod Velike Gorice poginula jedna osoba: Vozač kamiona zaspao za volanom? ''Gurao je automobil dobrih 20 metara''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod Velike Gorice smrtno je stradala jedna osoba.

Oko 10 sati kod Velike Gorice u prometnoj nesreći poginula je jedna osoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška nesreća na porečkoj obilaznici, jedna osoba poginula Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba

Nesreća se dogodila na Turopoljskom nadvožnjaku, između Buševca i Mraclina. Policija je izvijestila da su u nesreći sudjelovala dva automobila i teretno vozilo.

Zbog nesreće je obustavljen promet na tom dijelu prometnice, a očevid je u tijeku.

Jedan od sudionika nesreće otkrio je što se dogodilo.

''Kamion je vozio u smjeru Siska iza jednog automobila prilikom uspona na nadvožnjak. Odjednom je, prilazeći vozilu koje je bilo ispred mene, krenuo u suprotni trak, udario u njega i prevrnuo se na bok. U trenutku udarca zaustavio sam svoje vozilo koje je bilo 30 metara udaljeno od mjesta sudara, a kamion je na boku nastavio prema vrhu nadvožnjaka gurati automobil prema meni '', ispričao je inače 56-godišnjak za Večernji list.

Kaže da je kamion gurao automobil ''dobrih 20 metara'', a zaustavio se tek kad je udario u njegov auto. Kazao je i da je pokušao pomoći 60-godišnjem vozaču u drugom automobilu, no nije mu bilo pomoći, a njegova se supruga požalila na bolove u leđima.

Prema neslužbenim informacijama, vozač kamiona ima 21 godinu, a nakon nesreće je bio u šoku te je policajcima tvrdio da je zaspao za volanom, doznaje Večernji list.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene