Policija je objavila detalje stravične nesreće na naplatnim kućicama kod Svete Helene. BMW je vozio muškarac (35). Dolaskom do naplatne postaje zbog velike brzine prednjim dijelom naletio je na Škodu mađarskih registracija, koju je vozio 38-godišnjak

Galerija


Od silovitog udara Škoda je odbačena ulijevo. Naletjela je na betonski zid i naplatnu kućicu broj 4. Automobil se potom okrenuo oko svoje osi pa udario u drugu naplatnu kućicu, a zatim i u stražnji dio Audija mađarskih registracija koji je vozio muškarac (32). Audi je u trenutku sudara bio na rampi u izlaznoj traci broj 5.

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Crni vikend na hrvatskih cestama: U četiri prometne nesreće poginulo čak osam osoba Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 3 Policija objavila detalje nesreće u kojoj su četiri osobe poginule: Kombi je bio propisno zaustavljen, a onda je udario kamion...

"Uslijed naleta naplatna postaja odbačena je na ulazni trak naplatne postaje Sveta Helena te je metalnim dijelom udarila u osobni automobil marke Ford poljskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak, a kretao se ulaznim trakom 4 naplatne postaje Sv. Helena u smjeru sjevera", kažu u PU zagrebačkoj.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene tri osobe iz Škode. Ženi (38) liječnička pomoć pružena je u KB-u Dubrava, dijete je prevezeno u KBC Zagreb, kao i 38-godišnji vozač.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o tročlanoj obitelji iz jednog od dvaju automobila na koje je naletio vozač BMW-a.

Vatrogasci DVD-a Sv. Ivan Zelina koji su izišli su na teren odmah nakon nesreće vadili su unesrećene iz auta. Kako su nam rekli, u jednom autu bili su muž, žena i dijete.