Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zbog prigovora da je pijan

U svađi zbog alkohola lovačkom puškom prijetio ocu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 39-godišnjaka jer je nakon svađe u obiteljskoj kući u okolici Dugog Sela uperio lovačku pušku u 68-godišnjeg oca, koji ipak nije ozlijeđen iako je puška u međusobnom naguravanju opalila, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Svađa oca i sina, koji je prema policijskim tvrdnjama bio u vidno alkoholiziranom stanju, izbila je jučer oko 17,30 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriven je Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke" Policija Kazneno prijavljen Mladić (18) prijetio ženi, na vrata mu pokucala policija: Nisu mogli vjerovati što su tamo pronašli

Nezadovoljan što mu otac prigovara da je pijan i ništa ne radi 39-godišnjak je uzeo lovačku pušku i kroz otvoreni prozor kupaonice uperio puščanu cijev prema ocu koji je sjedio na terasi. No, otac je to primijetio i pokušao mu oduzeti oružje pri čemu je puška opalila, a streljivo je oštetilo zid dvorišne zgrade.

U policiji ističu da je sin nakon uhićenja najprije odveden na otrežnjenje jer mu je u krvi izmjereno 1,79 promila alkohola. Osim oružja koje je uperio u oca, oduzete su mu još tri registrirane lovačke puške te pištolj za koji nije imao dozvolu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene