Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sudaru na području Sesveta poginula je 14-godišnja djevojčica, dvojica mladića još su životno ugroženi, a dvije osobe imaju teške tjelesne ozljede, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka o detaljima jučerašnje teške prometne nesreće.


Najteže su nastradali u ‘golfu’ koji je bio u svadbenoj koloni, ali je kod dionice ceste Duboki jarak zbog neprilagođene brzine prešao na lijevu stranu kolnika, nakon čega je na njegovu desnu bočnu stranu naletio ‘peugeot’. Naime, u ‘golgu’ je smrtno stradala 14-godišnja djevojčica, a ozljede opasne po život dobili su 23-godišnji vozač ‘golfa’ i 20-godišnji putnik, a teške ozljede 18-godišnja putnica.

Vezani članci Slika nije dostupna Istarski ipsilon: Jedna osoba poginula u sudaru na nadvožnjaku Slika nije dostupna Vraćajući se sa svadbe mladoženja udario u zadnji kraj kombija i usmrtio vozača

Vozač ‘peugeota’, 25-godišnjak također je teško ozlijeđen, dok je 27-godišnja putnica dobila lakše ozlijede. Pomoć nastradalima pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, Kliničkoj bolnici Dubrava i Kliničkoj bolnici Merkur. Zbog obavljanja očevida promet na toj dionici bio je zatvoren od 15,15 sati do 18,20 sati, navodi policija.