Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno teška nesreća kod Sesveta

U svadbenoj koloni poginula 14-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru na području Sesveta poginula je 14-godišnja djevojčica, dvojica mladića još su životno ugroženi, a dvije osobe imaju teške tjelesne ozljede, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka o detaljima jučerašnje teške prometne nesreće.

Najteže su nastradali u ‘golfu’ koji je bio u svadbenoj koloni, ali je kod dionice ceste Duboki jarak zbog neprilagođene brzine prešao na lijevu stranu kolnika, nakon čega je na njegovu desnu bočnu stranu naletio ‘peugeot’. Naime, u ‘golgu’ je smrtno stradala 14-godišnja djevojčica, a ozljede opasne po život dobili su 23-godišnji vozač ‘golfa’ i 20-godišnji putnik, a teške ozljede 18-godišnja putnica.

Pročitajte i ovo Ilustracija na terenu i vatrogasci Teška nesreća u Iloku: Jedna osoba izgubila život Slika nije dostupna Sudar automobila Vraćali se s maturalne: Poginula 18-godišnjakinja, troje ozlijeđeno

Vozač ‘peugeota’, 25-godišnjak također je teško ozlijeđen, dok je 27-godišnja putnica dobila lakše ozlijede. Pomoć nastradalima pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, Kliničkoj bolnici Dubrava i Kliničkoj bolnici Merkur. Zbog obavljanja očevida promet na toj dionici bio je zatvoren od 15,15 sati do 18,20 sati, navodi policija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene